jueves, 5 de marzo de 2015

Col·laboració en el Programa Consolida't adreçat a persones autònomes @jordiojeda

Us posem a continuació la informació que ens ha fet arribar la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat de Barcleona sobre l'oferta de formació i assessorament del Programa Consolida't adreçat a persones autònomes, tots els cursos de forma gratuïta.

El professor Jordi Ojeda impartirà la formació del mòdul de "La gestió eficaç del temps".
A continuació el missatge complet:

Programa Consolida't


La Càtedra d’Emprenedoria-UB i el Laboratori Docent de Creativitat i Projectes Empresarials Innovadors han iniciat la seva participació en el Programa Consolida’t, programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treballautònom emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn.

El programa permet a persones treballadores autònomes participar d’un programa complet de formació i assessorament personalitzat i gratuït.

Si vols participar-hi, i compleixes un d’aquests dos requisits, envia un correu electrònic alaboratoricreativitat@ub.edu indicant que hi estàs interessat/ada, abans del dia 6 de març de 2015:

Persona treballadora autònoma que porti més de 6 mesos en el seu negoci (més de 6 mesos d’alta en el RETA)  [Inclou també persones autònomes societàries

- Persona que vulgui iniciar una activitat empresarial i que hagi estat un mínim de 6 mesos com a treballadora autònoma en els últims anys. Cal estar inscrit/a al SOC com a DONO.  

Aquesta iniciativa es duu a terme en el marc de les activitats de promoció de l’emprenedoria del Barcelona Institut d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona. El programa està finançat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Dirección General del Trabajo Autónomo, de la Economía Social y de la Responsabilidad Social de las Empresas, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Per a més informació podeu anar al link del programa CONSOLIDA'T de la Càtedra d'Emprenedoria de la UB: 

Esperem que aquest programa sigui del teu interès. Per a qualsevol comentari, no dubtis a contactar amb nosaltres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario